Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/milanv/public_html/inc_config.php on line 13
Srpski Portal
 
 

Skola stranih jezika FLOW
Skola stranih jezika - za decu i odrasle, u Beogradu na karaburmi. Najpovoljniji Kursevi stranih jezika - engleskog, nemackog, grckog, italijanskog, francuskog.

Concord Language School
Škola stranih jezika CONCORD osnovana je 1995. godine i jedna je od prvih privatnih škola za učenje stranih jezika u Beogradu. Sedište se nalazi na Vračaru, u elitnom rezidencijalnom ali i poslovnom delu grada. Tokom razvoja škole, i u cilju proširenja delatnosti, 1999. godine otvorena je i druga škola u samom centru grada, na opštini Stari grad.koja je 2005 godine preseljena na Dorćol, blizu Kalemegdana. Od 2007 godine CONCORD ima svoja isturena odeljenja u Boru, Zaječaru, Kladovu, Knjaževcu i Majdanpeku. Concord team od samog početka vode profesori jezika obrazovani u inostranstvu kojima je uspelo da u našem gradu stvore školu jezika po ugledu na najbolje svetske koledže. Profesorski kadar je mlad, obrazovan, pouzdan i pun entuzijazma za primenu najboljih metoda za učenje stranih jezika. Svi su diplomirani profesori jezika sa međunarodnim diplomama a svake godine im se pridruži i po neki "native speaker". Osnovna delatnost škole je podučavanje stranim jezicima. Jezici koji se predaju su engleski, italijanski, nemački, francuski, španski, grčki i srpski za strance. Nastava se izvodi po najnovijim originalnim udžbenicima uz audio i video podršku. Uz to se koriste rečnici, gramatike, testovi i knjige poznatih izdavačkih kuća kao što su Oxford University Press, Cambridge UP, Longman, McMillan, Ladybird, Heineman, Klett, Didier, Guerra... Škola omogućava kupovinu knjiga, rečnika, kaseta i drugih edukativnih materijala a poseduje i svoju biblioteku sa mnoštvom knjiga i časopisa. Sve studente ohrabrujemo da iskoriste i ove dodatne sadržaje. Izaberite kurs koji najviše odgovara Vašem nivou znanja i pridružite nam se.

Belgrade Summer School
Beogradska letnja škola (BSS-Belgrade Summer School) je međunarodna škola jezika koja se održava u Beogradu i Srbiji. Škola je podeljena u dve smene, svaka u trajanju od po dve nedelje, od 2. do 29. jula 2012. (2-15. jula i 16-29. jula). Ovaj međunarodni događaj se sastoji od obrazovnog - kursevi jezika i društvenog dela - kulturne i rekreativne aktivnosti i ekskurzije.

POPULARNA NAUKA
ajnovije vesti iz oblasti nauke. Ovde su vesti iz prirodnih, tehničkih, društvenih nauka, vesti iz medicine, alternativne medicine, nauke o zemlji i vesti iz rubnih nauka.

Popularna nauka
Sajt koji se bavi popularizacijom nauke. Vesti o dešavanjima iz sveta nauke. Tekstovi i ilustracije naučnih dostignuća koja će nam sutra izmeniti živote. Sajt će vam približiti i pokazati nauku na jasan i zabavan način.

English exercises
Naučite engleski, bezplatno.

OS "Vojvoda Radomir Putnik"
Prezentacija skole sadzi aktivnosti, aktuelnosti i zanimljivosti iz djackog zivota ucenika, djacke radove, edukativne tekstove…

oĹ  ivo lola libar - sombor
oĹ  ivo lola libar - sombor

znanje
znanje

viva fizika
viva fizika

veljko milković
veljko milković

tesla memorial society of new york
tesla memorial society of new york

pregled - nauka i tehnologije
pregled - nauka i tehnologije

milutin milanković
milutin milanković

inovacioni centar mašinskog fakulteta
inovacioni centar mašinskog fakulteta

hemija mladima
hemija mladima

enig. periodni sustav elemenata
vrlo lijep periodni sustav, dostupan na 6 jezika (njemačkom, engleskom, francuskom, hrvatskom, talijanskom i španjolskom) i 12 temperatura, kompletno dizajniran u css-u.

fakultet tehničkih nauka - priština
fakultet tehničkih nauka priština

Škola španskog jezika
Škola španskog jezika

strani jezici
strani jezici

scudit belgrado
kursevi italijanskog jezika i kulture, svi nivoi, u centru beograda. individualni casovi. kursevi za firme. poslovni italijanski. besplatan kurs u rimu. srpski za strance.

katedra | studio za poduÄŤavanje
studio za podučavanje, škola stranih jezika,engleski jezik,podučavanje dece,strani jezici,pomoć pri učenju,engleski za predškolce,prevođenje

ispitni centar test daf
ispitni centar testdaf

euro school
euroschool

equilibrio
equilibrio

duomo centar
duomo centar - škola italijanskog jezika

fudbalska akademija - beograd
fudbalska akademija - beograd

slobomir p univerzitet
slobomir p univerzitet

megatrend univerzitet
megatrend univerzitet primenjenih nauka

 
Copyright © 2009 Sva prava su zadrzana