Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/milanv/public_html/inc_config.php on line 13
Srpski Portal
 
 

Odgajivacnice pasa
odgajivacnice pasa, spisak odgajivacnica, lista odgajivacnica

Pitanja i odgovori
Pitanja i odgovori - Vas vodic kroz zivot. Saznajte odgovore na svako vase pitanje.

www.sonic.rs
Proizvodimo ultrazvucne kade za pranje i odmascivanje zapremine od 1.5 do 96 litara. Za detaljnije imformacije posetiti sajt: www.sonic.rs.

Pogrebne usluge
Nudimo visoko profesionalne usluge organizovanja sahrana po veoma povoljnim cenama. Višegodišnje iskustvo garantuje za kvalitet usluga koje pružamo. Primarni zadatak nam je da brzo i efikasno ispunimo sve zahteve klijenata

Web Radionica - Izrada Sajtova, Web Dizajn
Izrada sajtova, Web Dizajn, Optimizacija, Održavanje i Promocija Sajtova. Plaćate tek po završenom poslu i to samo ako ste zadovoljni našom uslugom.

www.volimdakupujem.rs
www.volimdakupujem.rs - Prodavnica roba široke potrošnje u Vašem domu volimdakupujem.rs je nastala iz potrebe da omogućimo kupcima svih profila iz cele Srbije da lako i brzo dođu do najboljih proizvoda koji se nalaze u ponudi najznačajnijih uvoznika i distributera. Ceo projekat je pokrenulo preduzeće IP Team Technology d.o.o iz Beograda, sa jednom prostom idejom, da na što lakši način spojimo prodavce i kupce proizvoda. Naša prodavnica se od sada može posetiti bez obzira u kom mestu živite. Lak pristup koji smo Vam omogućili sa velikim asortimanom robe daće veliki pečat našoj ozbiljnosti a sve u cilju Vašeg zadovoljstva i dobre kupovine. Daćemo sve od sebe da Vam obezbedimo najpovoljnije cene i uslove kupovine. Dovoljno je da sednete za računar, dođete na www.volimdakupujem.rs i odaberete nešto za sebe ili poklon za prijatelje. Dobro došli na planetu dobre kupovine!

familija jankovic
Doo Familija Jankovic iz Backog Petrovog Sela nudi vrhunske perjane jorgane i jastuke po veoma pristupacnim cenama od nemackog materijala,punjeni od guscijeg perja,paperja ili polu paperja po zelji kupaca.Za sve informacije pozovite nas.

Seminarski radovi
MaturskiRadovi.com pruža pomoć pri izradi maturskih i seminarskih radova. Posedujemo veliki izbor gotovih radova. Seminarski radovi koje nudimo se mogu koristiti kao pomoć pri izradi sopstvenih radova.

Povrat PDV
CB Vincentić d.o.o. vrši povrat PDV-a iz inozemstva za hrvatske tvrtke. CB Vicentić d.o.o. je generalni i ekskluzivni zastupnik švicarske tvrtke CASH BACK koja posluje u preko 30 zemalja EU i svijeta.

Knjigovodstvene usluge
Knjigovodstvena agencija Bonus Sistem d.o.o. kvalitetno i povoljno vrši knjigovodstvene usluge za firme na teritoriji Beograda. Naše usluge obuhvataju kompletno finansijsko poslovanje jedne firme u celini, od osnivanja firmi, preko vodjenja svih poslovnih knjiga, sve do zatvaranja firmi.

Hortikultura
Mašine za sortiranje i repro materijal za rad u stakleniku i plastenici. Imamo stari ali ponovo total obnoivanog Venlo sataklenici. Plastenici,Staklenici Živinarske Farme NAJMODERNIJI KOMPLET KOMPLET PROJEKAT I TECHNOLOGIJA ZA PROIZVODNJU I UJEDNOM SUŠENJE DUVANA Kolektori Hladnjače Bazeni Veoma veliki asortiman, koji nudimo i montiramo. special Američke mažine za bušenje TERMAL VODA prodaja projektovanje uvoz, izrada i montaža plastenika i staklenika

Savez komunisticke omladine Jugoslavije-SKOJ
Savez komunističke omladine Jugoslavije (SKOJ) obnovljen je 25. januara 1992. godine u Beogradu kao nastavljač revolucionarnih i slobodarskih tradicija nekadašnjeg SKOJ-a, koji je ukinut 1948 godine. SKOJ je jedina omladinska organizacija sa ovih prostora, učlanjena u Svetsku federaciju demokratske omladine (WFDY), čije sediste je u Budimpešti. WFDY je naslednik nekadašnje Komunističke omladinske internacionale (KOM), a u članstvo ove organizacije naš Savez primljen je na predlog Komunističke omladine Grčke (KNE). SKOJ je integralni deo međunarodnog omladinskog komunističkog pokreta. Nas Savez održava intenzivne kontakte sa preko 80 komunističkih omladinskih organizacija iz sveta.

Bojleri
Bojleri Prodaja Beograd-Sve vrste bojlera na jednom mestu

Razmena banera
Razmena banera

PANS - poslovni adresar
Sajt poslovnog, informativnog i zabavnog sadržaja

Foks Terijeri
Odgajivacnica Ostrodlakih Foks Terijera - Impossibile Bello

Agencija za selidbe Kocić
Profesionalne selidbe sa garancijom, Priprema selidbe, pakovanje, demontaza-montaza, Ciscenje objekata pre i posle selidbe, Prodaja i iznajmljivanje kutija za pakovanje i kutija za garderobu, Skladistenje stvari i robe ( vakumiranje) Specijalmi transport skupocenih slika i namestaja, Transport kasa, sefova, TA peci i klavira bez demontaze, Tapacirana, namenska vozila za selidbe, Usluga radne snage ( profesionalno obuceni radnici ), Odnosenje nepotrebnih stvari ( deponija ), Sistem kljuc u ruke, Garancija za svaki obavljen posao, Transport kamionima od 1t, 3t, 5t, 7t, 10t i 25t. NAS MOTO FIRME JE: " KO SE S` NAMA SELI, TAJ SE VESELI "

Svetionik
Informativni portal za Srbe u Svajcarskoj.

Dormeo dušeci
Dormeo linija proizvoda za spavanje: dušeci, jastuci, prekrivači, posteljina... Zdravo okruženje za kvalitetan san!

Top Shop internet kupovina
Vrhunski proizvodi iz Top Shop TV prodaje i besplatni saveti o skidanju kilograma, fitnesu, lepoti, zdravlju, domaćinstvu, kuhinji, dušecima, putovanjima i ...

pilana.org - tulumari na internetu
on line internet zajednica za mlade i one koji se osjećaju tako. druži se i chataj, budi frajer/ica on-line. slike, video, glazba, blog, forum i sve i svašta.

instrukcije matematika,kemal selimovic
instrukcije za sve ucenike,osnovih ,srednjih i visokoskolskih institucija

blog ni o cemu
mali neambiciozni blog ni o cemu.

andjela aleksic
moj sajt slike muzika casopisi...

 
Copyright © 2009 Sva prava su zadrzana